whisky on board komt er weer aan in 2014

Posted by | februari 19, 2014 | Uncategorized | 3 Comments

Whiskyproeverij op en over het water. Dit alles gaat plaats vinden op zaterdag 20 september 2014. Natuurlijk onder het genot van een lekker glaasje(s) whisky op een mooie partyboot. Je maakt een vaart van Maarssen naar Breukelen over de parel van de Vecht en ondertussen kun je van o.a. de prachtige landhuizen, die in deze mooie omgeving destijds gebouwd zijn, heerlijk genieten! Er zijn die dag twee sessies, dus kunt u ’s middags niet? Niet getreurd, dan is er ’s avonds opnieuw een vaart .En andersom kan natuurlijk ook 😉

Wilt u alvast meer weten, of zich direct inschrijven, mail dan naar wobmaarssen@gmail.com

Wil je met ons mee genieten op zaterdag 20 september 2014, geef dan aan dat je komt. Dan nemen wij contact met u op

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.